Τρόποι Αποστολής

Με ACS Courier

Συνεργαζόμαστε με την ACS Courier, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες courier στην Ελλάδα. Το ελάχιστο κόστος των μεταφορικών είναι 3€ (εντός Αθηνών) & 4€ (εκτός Αθηνών). Για μεγαλύτερα δέματα το κόστος υπολογίζεται αυτόματα στο καλάθι σας βάση τύπου προϊόντος, βάρους ή/και όγκου δέματος. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με αντικαταβολή +2.50€ (εξόφλιση παραγγελίας & κόστος μεταφορικών-αντικαταβολής κατά την παράδοση) ή μέσω τραπέζης & πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας (Εξαιρούνται οι κάρτες Diners, American Express) (εξόφλιση παραγγελίας & κόστος μεταφορικών).
Εαν η περιοχή σας εμφανίζεται ως δυσπρόσιτη στον χάρτη της ACS θα σας ενημέρωσουμε ώστε να παραλάβετε από το κοντινότερο κατάστημα της ACS. Εναλλακτικά για παράδοση στο χώρο σας σε δυσπρόστιτες περιοχές η χρέωση είναι +10.00€ στο συνολικό κόστος των μεταφορικών.

Courier της επιλογής σας

Εάν επιθυμείτε να αποσταλλεί το δέμα με άλλη εταιρεία Courier, είτε επειδή σας εξυπηρετεί είτε επειδή έχετε λογαριασμό με αυτή την εταιρεία, η εξόφλιση της παραγγελίας σας γίνεται μέσω τραπέζης & το κόστος των μεταφορικών το πληρώνετε κατά την παράδοση του δέματος με βάση τη συμφωνία που έχετε με την εκάστοτε Courier εταιρεία.
Σε αυτή τη περίπτωση η courier σας θα πρέπει να παραλάβει το δέμα κατόπιν εντολής σας, μόλις σας ενημερώσουμε ότι είναι έτοιμη η παραγγελία σας. (Από τα γραφεία της εταιρείας μας).

Μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας

Στις περιπτώσεις όπου το δέμα έχει μεγάλες ογκομετρικές διαστάσεις ή έχει μεγάλο βάρος (π.χ. Air-condition, UPS, Ανεμιστήρες, κ.α.) προτείνουμε τις μεταφορικές εταιρείες που παίρνουν λιγότερα χρήματα σε σχέση με τις Courier.
Η εξόφλιση της παραγγελίας σας γίνεται μέσω τραπέζης +έξοδα παράδοσης του δέματος από την έδρα μας στην μεταφορική (Ποσό κατόπιν συμφωνίας).
Το κόστος μεταφορικών που χρεώνει η μεταφορική εταιρεία πληρώνεται κατά την παράδοση του δέματος σε εσάς.

Παραλαβή από τα γραφεία της εταιρείας μας

Για τις παραλαβές από τα γραφεία μας δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών. Για τη παραλαβή του δέματος, θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή ηλεκτρονική παραγγελία και ενημέρωση από το αρμόδιο με e-mail ή sms “Η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή”.
Τρόποι πληρωμής: Μετρητά, Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα (Εξαιρούνται οι κάρτες Diners, American Express)